srijeda, 3. veljače 2016.

Pasa lokumDivan i lagan kolac ....toliko je dobar da se topi u ustima....

Sastojci

Priprema

  1. 1.
    U vecoj serpi sipati mljeko ,secer i ostale sastojke i kuhati dok smjesa ne bude gusta .
  2. 2.
    U cetvrtastom plehu ( od rerne ) posuti kokosovo brasno pa izliti skuhanu smjesu i ostaviti u frizideru da se hladi par sati !
  3. 3.
    Slag pjenu pripremiti po upustvu na vrecici      ide:
    (1/8 mljeka i kasika secera) na jednu vrecicu slaga .....
    dobro smiksati i premazati ohladjeni kolac sa slagom .
  4. 4.
    Sjeci  na lente ( 3 cm ) i motati u krug .....tako se formira  pasa lokum !
    (Pri motanju budite spretni jer je kolac njezan, polako ga smotajte )sa osjecajem !   :)

Posluživanje

Kolac drzati u frizideru jer je tako bolji kada je hladan, bas osvjezavajuci ...
prijatno !


0 komentari